Bekijk het rapport: download de publicatie.

Onderzoek naar campussen in Nederland

Buck Consultants International voert in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het netwerk Kennissteden op regelmatige basis een onderzoek uit naar de rol van campussen in het Nederlandse Innovatielandschap.

Hieruit komt de unieke rol van deze campussen naar voren, alsmede blijkt nadrukkelijk welke motor zij vormen voor de Nederlandse economie.

De uit het onderzoek naar voren komende 10 campussen in het volwassen stadium zijn verenigd in het Nationaal Campussen Overleg. Zij komen op regelmatige basis bij elkaar en wisselen idee├źn en ervaringen uit. Tevens hebben zij een manifest geschreven om een oproep te doen meer te investeren vanuit de Rijksoverheid in het fysieke aspect van innovatie-ecosystemen. Het overleg staat onder voorzitterschap van Brightlands Chemelot Campus.

Op deze pagina kunt u het rapport van Buck Consultants International downloaden.